יזמות עסקית

יוניסטרים – יזמות עסקית וסטארט-אפ

יזמות עסקית דרך תכנית יוניסטרים –  המרכז החדש אשר הוקם בשיתוף עם הפדרציה היהודית בלוס אנג'לס ורשת חינוך עתיד.

במסגרת תכנית יוניסטרים, בני הנוער בכיתה "י-4" יקימו וינהלו חברת סטארט אפ על כל שלביה – החל מהקמת חברה ותהליך סיעור מוחות, דרך סקר שוק, תכנית עסקית, אב טיפוס, גיוס הון מול משקיעים, ייצור שיווק ומכירה. את בני הנוער ילוו בהתנדבות אנשי עסקים אשר יעבירו את הידע העסקי שלהם ממקור ראשון לחניכים ויהוו עבורם מנטורים אישיים.

עמותת יוניסטרים פועלת בשותפות אסטרטגית עם פדרציית לוס אנג'לס במטרה להוביל לשינוי חברתי באמצעות הכשרת בני נוער וצעירים ליזמות עסקית וחברתית.

יוניסטרים הוקמה מתוך מטרה להעניק לנוער ולצעירים שגדלו בפריפריה החברתית והגאוגרפית את הכלים לקבוע את עתידם בעצמם, לפרוץ את המסגרת בה הם גדלים, להצליח ברמה האישית בעולם היזמות והעסקים ובמקביל להוביל מיזמים קהילתיים במטרה להשפיע על העיר בה הם גדלו.

כל זאת לצד מפגש עם בני נוער מתרבויות ומגזרים שונים הקיימים במדינה ובכך להכשיר מנהיגות המקדמת דו קיום בארץ. את בני הנוער מלווים בהתנדבות מעל ל3,500 אנשי עסקים המעבירים את הידע העסקי ממקור ראשון ומהווים עבורם מודל לחיקוי. יוניסטרים פועלת ב60 יישובים ברחבי הארץ עם מעל ל2,000 בני נוער מכלל המגזרים במדינת ישראל.

תוכנת היזמות בבית ספרנו העניקה לתלמידים שיתוף פעולה, הדוק, בריא ומוצלח.

מטרה אחת בעזרת כולם.

בעולם כיום דוגלים בעבודה משותפת, זה כבר אינו בגדר בחירה אלא חובה.

תוכנת היזמות מאפשרת לתלמידי הכיתה "י"  בבית ספרנו לעבוד כגוש אחד עם מטרה אחת – לנצח ולהיות בעלי כישרון בסיסי ליזמות עסקית מנצחת – וזאת בכדי לתת להם כלי ומענה שיוכלו באמצעותו לשפר את חייהם וגם את עולמם התרבותי והעסקי בסביבתם ובכל העולם.